Mitä teemme

Ratkaisumme syntyvät räätälintyönä

Hankkisen avulla organisaatiosi pystyy reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja kasvaneisiin tavoitteisiin. Tuemme asiakkaitamme matkalla kohti tehokkaampia toimintamalleja, harkittua muutosta tai uutta strategiaa. Innovatiivisuus tarkoittaa meille ennen kaikkea asennetta, jolla suhtaudumme asiakkaiden tarpeisiin – jokainen tilanne on erilainen, joten mittatilaustyömme lähtee aina puhtaalta pöydältä.

Työskentelemme tiiviisti asiakkaidemme kanssa hyödyntäen sekä organisaation sisäistä osaamista että vahvaa kokemustamme julkisesta sektorista. Ratkaisumme perustuvat vankkaan hankintatoimen osaamiseen yhdistettynä taitoon johtaa toiminnan kehittämistä ja projekteja.

Asiakkaamme hyötyy jokaisen hankkisen erityisosaamisesta ja ennen kaikkea osaamisyhdistelmästämme. Kumppaniverkostomme laajentaa tarvittaessa osaamista entisestään. Konkreettinen hyöty on työmme suola ja asiakas sen johtotähti.

Pohjaamme tutkittuun tietoon

Kiinteä osa työskentelytapaamme on uusimman tutkimustiedon hyödyntäminen ja kartuttaminen, jonka myötävaikutuksella tuotamme asiakkaillemme mitattavia ja aidosti vaikuttavia ratkaisuja.

Ketterien ja muutosvoimaisten toimintatapojen löytäminen on meille jatkuvan inspiraation lähde.

Hankkinen pähkinänkuoressa